Publicitat
Ciutat

Bombers, policia i serveis mèdics salven la vida de dos gossos atrapats en un incendi

Bombers de Sabadell i de Castellar, equips del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i Policia Municipal van salvar dos gossos que havien quedat atrapats en un incendi i es trobaven en estat inconscient. Els animals van haver de ser reanimats, després d'inhalar una gran quantitat de fum.

Segons explica l'Associació de Propietaris de Gossos de Sabadell, es va produir foc a l'interior d'un domicili de la ciutat, al carrer de València, on es trobaven els dos animals. En arribar, el SEM i Bombers van socórrer els gossos, "que es debatien entre la vida i la mort", explica l'entitat.

D'altra banda, la policia es va encarregar d'avisar un veterinari i va traslladar els gossos perquè fossin atesos d'urgència.

"Gràcies a la gran professionalitat, l'amor cap als animals i la gran feina en equip es va aconseguir salvar els animals", han agraït des de l'associació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top