Ciutat

Mor un ciclista per una aturada cardiorespiratòria a Sant Julià d'Altura a Sabadell

Un ciclista, de 45 anys, va morir ahir a la tarda després de patir una aturada cardiorespiratòria a la zona de Sant Julià d'Altura, a Sabadell. Segons informa La Vanguardia, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va rebre una trucada per demanar suport per fer un trasllat de material d'instrumentació per atendre el ciclista.

Publicitat

La persona que va patir l'aturada cardiorespiratòria anava acompanyada de dues persones més. Els Bombers i els serveis mèdics van atendre el ciclista i li van fer una reanimació pulmonar, però l'home va acabar morint. Es van desplaçar fins al lloc dels fets dues dotacions de Bombers, una unitat del SEM, un helicòpter del SEM, una unitat de Mossos d’Esquadra i dues unitats de Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top