Ciutat

Sis detinguts i gairebé 3.000 plantes de marihuana confiscades al Vallès Occidental

Marihuana
Gran pla general d'una plantació de marihuana desmantellada per la policia espanyola a Terrassa / ACN

La policia espanyola ha detingut sis persones i ha confiscat prop de 3.000 plantes de marihuana en dos operatius desplegats a diversos municipis del Vallès Occidental contra el tràfic de drogues. En el primer cas, els agents han desmantellat un club cannàbic on s’incomplia la norma que regula aquests establiments.

Els investigadors van constatar que els tres responsables tenien la llum punxada als seus domicilis, fet que va aixecar les sospites sobre el cultiu de marihuana. Així, la policia va registrar els tres pisos, a Sabadell, Sentmenat i Rubí, on va descobrir 271 plantes de marihuana, 7,6 quilos de cabdells, més de 334 grams d’haixix i més de 3.200 euros en efectiu. Els tres homes –dos amb nombrosos antecedents– van quedar arrestats.

En un segon operatiu a Terrassa, la policia espanyola ha desmantellat una plantació a una nau industrial. L’olor forta a marihuana que provenia de l’interior de les instal·lacions va motivar la investigació policial, amb què els agents van identificar l’arrendatari de la nau, que s’encarregava del manteniment de la plantació junt amb dues persones més.

En paral·lel, la policia va corroborar que la nau tenia un consum elèctric elevat, compatible amb una plantació de marihuana. També va constatar que tenien la llum punxada per incrementar el subministrament. Davant els indicis, la policia va accedir a les instal·lacions i va descobrir una gran plantació a ple rendiment dividida en dues estances, mentre també hi havia un laboratori equipat amb material per preparar la droga per a la seva venda.

Durant l’operatiu, la policia va requisar 2.552 plantes de marihuana, gairebé 20.000 grams de cabdells i diverses màquines per al manteniment de la plantació, així com aparells per al tractament de la droga. Els agents van arrestar els tres responsables de la plantació.

Comentaris
To Top