Publicitat
BARBERÀ

El Mercat de Barberà instal·la armariets per recollir productes de forma sostenible i segura

Els armariets intel·ligents al Mercat / D.S.

El Mercat 11 de setembre de Barberà ofereix des d’aquesta setmana un innovador sistema en què els seus clients tindran la possibilitat de recollir les compres de productes de proximitat, de forma sostenible, segura i sense contacte. El sistema es basa en uns armariets intel·ligents, creats per la start-up Columat, que tenen un control de temperatura dels aliments i permeten que no es facin malbé. L’objectiu principal amb aquesta solució és reduir les cues, ja que els clients podran reservar el menjar a través de la web del Mercat o enviant un missatge al seu canal de Whatsapp.

Servei 24 hores

Els armariets permeten als usuaris obtenir les compres durant les 24 hores i els set dies de la setmana. Un cop la persona fa la reserva, pot escollir quan anirà a buscar la comanda. A més, pot escollir des d’aliments calents, frescos, refrigerats, fins a aliments congelats, gràcies al servei de temperatura.

Després de triar una finestra de temps per recollir la seva comanda i decidir quins tipus d’aliments comprar, els clients reben un codi únic per usar a l’armariet intel·ligent per a la recollida sense contacte de l’encàrrec. Des de la gerència del mercat municipal asseguren que aquest nou sistema, que ha arribat per quedar-se, fa que sigui més fàcil comprar aliments per la web que no pas de forma presencial.

El Mercat està realitzant una aposta per l’estratègia tecnològica i la innovació. La implementació dels armariets intel·ligents permet que l’equipament continuï desenvolupant el seu canal digital per crear solucions que facilitin la compra als clients. Columat és una start-up creada per emprenedors del Vallès Occidental.

Publicitat
Comentaris
To Top