Ciutat

FOTOS: La concentració de suport a Hasél i els aldarulls posteriors a Sabadell

La indignació mostrada ahir als carrers de Sabadell, per l’empresonament de Pablo Hasél i les actuacions policials de les posteriors manifestacions, va tenir diferents matisos. Davant dels jutjats de Sabadell, en forma de proclames, càntics i insults als agents, sobretot per l’ús de bales de foam.

La concentració, en direcció a la comissaria de Mossos / LLUÍS CLOTET

El malestar, únicament, va anar a més en el cas d’un home que es va avançar entre els manifestants i va creuar el cordó que els Mossos havien establert davant dels jutjats. Quan va ser aturat, exaltat, va explotar: “Què fareu? Em traureu l’ull?”. Aleshores, es va agenollar, per il·lustrar un gest pacífic.

Un home s’agenolla davant del cordó policial dels jutjats de Sabadell / LLUÍS CLOTET

Va ser després que la manifestació passés, serena i continguda, per la comissaria de Mossos i de la Policia Nacional quan un grup molt jove d’entre els manifestants va iniciar alguns aldarulls. Van desplaçar, encendre i tombar alguns contenidors enmig de la Gran Via. Els agents els apagaven i recol·locaven ràpidament.

Un manifestant desplaça un contenidor encès / LL. CLOTET

Restes de contenidors cremats a la Gran Via /LLUÍS CLOTET

Mossos avancen per la Gran Via /LLUÍS CLOTET

Els agents s’obren camí, a darrere dels manifestants /LLUÍS CLOTET

El moment màxim de tensió va arribar a l’inici del carrer de Vilarrubias, a l’alçada de la plaça del Parc Taulí, on es van produir llançaments d’objectes a la policia: tanques, ous, alguna ampolla de vidre…

Aldarulls al carrer de Vilarrubias /LLUÍS CLOTET

Un manifestant bolca un contenidor /LLUÍS CLOTET

Més endavant, hi va haver un intent de detenir un jove que tombava contenidors per part de la policia. Amb l’ajuda d’altres manifestants, que van empentar dos agents, el jove va aconseguir escapolir-se i fugir.

La policia intenta detenir un jove manifestant / LLUÍS CLOTET

Entre la plaça de les Dones del Tèxtil i el Centre, entorn de les les 21.30 h, la manifestació es va diluir.

Comentaris
To Top