Publicitat
ESPORTS

Antonio Hidalgo: "Hem tingut les nostres oportunitats"

El tècnic arlequinat, durant el partit a l'RCDE Stadium / CEDIDA

Les valoracions del tècnic arlequinat després de la derrota davant l'Espanyol (1-0)

Sense premi pel joc ofert: "Estic fotut, no m'agrada perdre. I més de la manera com ha passat on nosaltres hem interpretat totes les situacions que volíem. És cert que als primers cinc minuts hem anat enrere i no saltàvem bé als jugadors de fora. Cal tenir present contra qui ens enfrontàvem. Un rival amb jugadors increïbles amb u contra u. A la segona meitat hem arribat bé per fora. Els jugadors s'ho han deixat tot".

Regust amarg, pel gol encaixat o per ocasions desaprofitades?: "Això va de fer gols. Estic molt content del que han fet els meus jugadors davant d'un equip com l'Espanyol. Hem proposat i hem tingut les nostres situacions i venir aquí i no patir és impossible. L'Espanyol té jugadors molt i molt diferencials i hem tingut moments on tampoc ens han generat massa. Avui s'han emportat els tres punts i cal felicitar-los".

Empat, el resultat més just?: "No crec que em toqui dir si és just o no. Segurament vosaltres podeu opinar més que jo".

Publicitat

Baixes d'Álvaro i lesions de Juan Ibiza i Grego: "El tema de l'Álvaro és una molèstia i no és massa cosa, encara que s'estarà alguna setmana més fora. Amb el Grego no hi he parlat i el Juan m'ha dit que estava molt carregat".

Divendres, partit contra l'Albacete: "Espero que arribin, i si no, trobarem alguna altra solució. És cert que estem una mica justos".

Josu, titular en detriment de Pierre Cornud, una de les novetats: "Hi ha gent que és impagable i el Josu mataria per un tros de l'escut del Sabadell. El partit d'avui ens requeria una altra cosa, amb posicions intermèdies i no anar a l'espai. El Pierre ha estat a un gran nivell. Això és un equip i nosaltres necessitàvem una estabilitat amb aquest onze per guanyar partits, encara que avui no ha estat possible".

Punt final a nou jornades consecutives sense perdre: "Al final no són més que dades. Però el que sí que és veritat és que durant nou partits hem estat molt a prop de guanyar partits, encara que hàgim de fer més per guanyar-ne".

El Sabadell posa contra les cordes l'Espanyol, però li falta gol (1-0)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top