Oci i cultura

De la Zona Hermètica a la Colla: 15 anys de ‘Polònia’

Moment del gag on l’expresident Quim Torra surt en antena amb un paraigua girat i una barra de pa clavada a la punta (en homenatge a la Colla de Sabadell) / D.S.

Aquesta setmana es compleixen 15 anys de l’emissió del primer programa, aquell llunyà 2006. Un temps en què Sabadell ha estat protagonista de diversos gags. Com ara Portes Raventós, el gag en què imitava l’assalt de la Policia Nacional al domicili particular d’un detingut en la causa del 23-S a Sabadell, el setembre del 2019. O la imitació de l’expresident Quim Torra sortint en antena amb un paraigua girat i una barra de pa clavada a la punta (en homenatge a la Colla de Sabadell).

L’any passat també s’emetia un gag parodiant el videoclip de Ladilla Russa, tot canviant-ne el títol, José María y los tiempos del pasado, rodat a la Zona Hermètica. Així mateix, són diversos els sabadellencs que han estat imitats! Com el periodista Miquel Calçada (per Queco Novell) o el músic Albert Pla (per Xavier Serrano).

També de personalitats que, ja adults, s’han establert a la nostra ciutat, com ara Carme Forcadell (interpretada per Agnès Busquets), Gabriel Rufián (per Ivan Labanda i ara per Ricard Farré) i Jordi Cuixart (David Marcé).

Comentaris
To Top