Ciutat

Gesa (PP) reclama més presència policial per reforçar la seguretat a Sabadell

Gesa, en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

El líder del PP a Sabadell, Esteban Gesa, ha carregat contra l’actual govern municipal i ha assegurat que hi ha “un passotisme instaurat a l’Ajuntament”. En declaracions al D.S., el popular reclama al consistori que reforci la presència policial a Sabadell per “dotar els carrers de més seguretat”, referint-se als recents robatoris que han tingut lloc de matinada a la ciutat.

“A Sabadell hi ha delinqüents que aprofi ten la nit i el toc de queda per rebentar aparadors i robar a comerços”, sentencia Gesa, qui també ha volgut mostrar el seu suport als comerciants de la ciutat afectats per les restriccions de la Covid-19. Etziba, així, que “l’Ajuntament no té interès a posar fi als problemes reals”.

Crítica als aldarulls

L’exregidor de l’Ajuntament de Sabadell també critica les concentracions en suport al raper Pablo Hasél, que considera que atempten contra les normes sanitàries per frenar la Covid-19. Alerta que “la inacció del govern pot acabar amb la radicalització de les postures dels extrems” i “exaltant més les baixes passions”. Esteban Gesa aprofita per reclamar atenció institucional a empresaris i autònoms del sector de la restauració i el comerç i per reconèixer la tasca de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top