Diners

Caprabo generarà sis llocs de treball amb l’obertura d’una nova botiga a la ciutat

El nou espai està ubicat a l’avinguda Onze de Setembre, 70-76 / LLUÍS FRANCO

L’empresa d’alimentació Caprabo reforça la seva presència a la ciutat amb l’obertura aquest divendres d’una nova botiga a l’avinguda Onze de Setembre, 70-76. Amb aquest nou establiment franquiciat, el cinquè de la marca a Sabadell, es generaran sis nous llocs de treball, que en un futur podrien ser-ne fins a nou: “La Creu Alta és una zona on ens trobem molt a gust i per a nosaltres tenir cinc botigues a Sabadell és molt important”, explica Josep Barceló, director de desenvolupament Corporatiu i Franquícies de Caprabo.

Amb una superfície de 200 m2 de superfície comercial, estarà obert de dilluns a diumenge amb un ampli horari, un cop les restriccions per la Covid-19 ho permetin, i comptarà amb servei a domicili: “Els horaris amplis i grans assortiments per metre quadrat són aspectes demandats pels consumidors”, afirma.

La nova botiga es caracteritzarà per disposar d’una gran varietat de productes de marques de fabricants líders, marca pròpia i productes de proximitat: “El mercat de l’alimentació de proximitat ha crescut dos dígits, demostrant que a les ciutats grans, amb dinamisme econòmic i comercial, les coses també passen als barris”, detalla. L’espai de Caprabo també comptarà amb una extensa oferta d’aliments frescos, especialment fruites i verdures de temporada, així com forn de pa propi.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top