Ciutat

Les dones joves i treballadores, protagonistes el 8-M a Sabadell

La commemoració del Dia Internacional de les Dones a Sabadell inclou un programa amb una trentena d'activitats que giren al voltant de les dones joves i treballadores. L’objectiu és visibilitzar les discriminacions que pateix aquest col·lectiu a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral i desenvolupar-se plenament. Ho ha presentat avui la tinenta d'alcaldessa, Marta Morell, a la plaça del Treball, coincidint amb el 40è aniversari del 23-F: "Hem de seguir defensant les nostres llibertats", deia la regidora de l'àrea de Feminisme.

La commemoració del 8 de març és una iniciativa de l’Ajuntament i les entitats de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI. Enguany, formen part del programa més d’una trentena d’activitats, impulsades per un total de 28 agents.

Durant el mes de març, hi haurà nou Punts Lila a diferents barris de Sabadell, també on fins abans no s'havien instal·lat. El primer s’ubicarà a la plaça del Doctor Robert, el diumenge 7 de març, d’11 h a 14 h.

Tanmateix, es projectaran diferents imatges relacionades amb la commemoració del 8-M a cinc espais diferents de la ciutat: el mateix 8 de març a la façana lateral de l’edifici central de l’Ajuntament i, dies següents, a la Biblioteca del Nord, la Biblioteca del Sud, el Vapor Llonch i el Centre Cívic de Can Llong - Castellarnau.

Com a novetat, aquest any s'il·luminarà de color lila l’interior de la Torre de l’Aigua, el 8 de març. La setmana del 8 al 14 de març també s’il·luminaran les fonts de la plaça de Sant Roc, la plaça de Catalunya i la plaça de la Concòrdia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top