Publicitat
ESPORTS

Xut contra l'homofòbia en el futbol a la Nova Creu Alta

Un moment del xut simbòlic sobre la gespa de la Nova Creu Alta / CEDIDA (CES)

Contra l'homofòbia en el futbol. Aquest va ser l'objectiu de l'acte institucional celebrat aquest dimecres a l'Estadi de la Nova Creu Alta, una iniciativa impulsada per les Panteres Grogues, club esportiu i cultural LGTBI, amb el suport de l'Ajuntament i el Centre d'Esports Sabadell.

L'alcaldessa, Marta Farrés; la tinenta d'alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, i la regidora d'Esports, Laura Reyes, juntament amb altres representants del consistori, de les Panteres Grogues i el Centre d'Esports, amb el director general, Bruno Batlle, i la vicepresidenta, Ana Navés, han participat en un xut simbòlic sobre la gespa de l'estadi creualtenc. També hi ha estat present la síndica de greuges de Sabadell, Eva Abellán.

Fes-li un gol a l'homofòbia, aquest és el missatge que es vol transmetre a la societat. Ja va tenir una primera part en el desplegament d'una pancarta en la prèvia del partit Sabadell-Saragossa per commemorar el Dia Internacional contra l'Homofòbia (el 19 de febrer) i tindrà continuïtat amb una exposició itinerant per la ciutat que del 27 de març al 2 d'abril es podrà veure a l'Estadi de la Nova Creu Alta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top