Publicitat
Vallès

Detinguts tres menors per llançar dos còctels molotov contra la comissaria de la Policia de Matadepera

Imatge d'un dels còctels molotov llançats el dia 7 de febrer/ AJUNTAMENT DE MATADEPERA

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres menors d’edat, tots ells veïns de Matadepera (Vallès Occidental), acusats de llançar dos còctels molotov contra les dependències de la Policia Local de la localitat, situat al carrer Joan Paloma. Els fets van passar el 7 de febrer, quan el grup de joves van llançar els artefactes incendiaris i van fugir del lloc. L’atac va ocasionar danys materials de poca consideració al pati i van provocar un petit incendi, però no va fer ferits.

Els Mossos van obrir una investigació que ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local, que ha portat la identificació dels menors, a qui s’acusa d’un delicte de tinença d’artefactes incendiaris. Els tres detinguts passaran a disposició de la Fiscalia de Menors.

VÍDEO: Una càmera capta el llançament d’un còctel Molotov a la comissaria de Matadepera

Uns desconeguts llancen còctels Molotov a la comissaria de policia de Matadepera

Publicitat
Comentaris
To Top