Vallès

Mor un motorista en un xoc amb dos turismes a la C-58 a Sant Quirze del Vallès

Un motorista va morir aquest dijous a la nit en un accident a la C-58 a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident va tenir lloc a les 21.51 h al punt quilomètric 13,1 de la citada via. Per causes que s’estan investigant, es va produir un xoc entre una motocicleta i dos turismes i a conseqüència va morir el motorista, D.Z.S., de 36 anys i veí de Barberà del Vallès. Dues persones més van resultar ferides menys greument i van rebre l’alta in situ. Amb aquesta són 10 les víctimes en accidents a les carreteres catalanes des d’inicis d’any.
La carretera va estar totalment tallada en direcció Barcelona fins a les 23.15 h, quan es va obrir un carril. La circulació es va acabar normalitzant a les 00.13 h d’aquest divendres.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Comentaris
To Top