Publicitat
ESPORTS

El Club Natació masculí de vòlei assegura el passi a la fase d’ascens

Alegria justificada després de segellar el passaport / Ll.F.

Lligat. El conjunt masculí del Club Natació Sabadell ja té assegurat matemàticament el passi a la fase d’ascens després d’una treballada victòria a la pista de l’AE Manresa (0-3). Els nois de Jordi Fernàndez, líder inqüestionables des de l’inici de la competició, van haver de posar els cinc sentits per superar un rival molt lluitador. El primer set es va resoldre per 18-25, però en el segon va arribar la reacció els locals que van obligar a jugar al límit (23-25). En el tercer set el conjunt nedador va sentenciar amb un 19-25 i a partir d’ara l’objectiu serà mantenir la bona dinàmica per afrontar les fases amb totes les garanties. L’ascens torna a estar a l’abast, almenys sobre la pista.

També el femení està molt a prop de segellar el mateix objectiu. Gairebé només falta la confirmació matemàtica. L’equip d’Hugo Gotuzzo també ha guanyat en aquesta jornada a la pista del CEV Hospitalet (0-3) després d’un partit molt renyit i equilibrat. Així ho demostren els parcials de 22-25 i 23-25 del primer i tercer sets. Només en el segon es va fer palès la superioritat de les sabadellenques amb un 17-25. La victòria, combinada amb la derrota del Bordils davant el Sant Cugat, deixa el conjunt nadador a un pas de l’objectiu. Una temporada per emmarcar.

Publicitat
Comentaris
To Top