El teu defensor

El teu defensor: “El carrer està ple de ferralla”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a [email protected].

Mónica R. va contactar amb el D.S. per trobar una resposta al problema que viuen amb la ferralla del carrer.

Ferralla a places, carrers i lligada a arbres de l’espai públic

La problemàtica s’ha estès a diversos punts de la zona sud –Espronceda i Campoamor– de Sabadell, on els veïns es troben cada dia els carrers ocupats de ferralla. “Estem desesperats, no sabem què fer”, explica la Pepi, veïna del carrer. També la Mónica, que ha contactat amb aquest diari, destaca que “fa més
d’un mes que ens trobem cada dia amb ferralla, i fa molt soroll quan es desballesta”.

La ferralla es concentra al llarg del carrer de Campoamor, Fernán Caballero i altres punts —més esporàdics– d’Espronceda. En concret, la Mónica, que viu a prop del carrer de Campoamor número 38, té problemes per dormir: “Treballo de nit i el matí no puc dormir perquè fa molt soroll”, destaca. D’altra banda, també mostra certa preocupació per la brutícia que genera.

“N’hi ha a les portes de casa nostra, a places on els nens juguen. Enmig d’una pandèmia, aquests elements poden resultar un focus d’infecció. I no pot estar allà”, lamenta la sabadellenca. Segons ha assegurat la veïna, s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de Sabadell. “La setmana passada ho haurien d’haver retirat, però aquí no s’ha fet res”, diu la Mónica.

/ CEDIDA

Fonts municipals sostenen que es retirarà la ferralla en els propers dies

El teu defensor ha contactat amb l’Ajuntament de Sabadell per reclamar una resposta a aquesta problemàtica veïnal. Dos dies després, començava la retirada de la ferralla a la zona sud de Sabadell. Fonts municipals sostenen que, malgrat que ja s’ha iniciat la retirada d’aquests elements a la zona, es continuarà duent a terme durant els propers dies.

El D.S. recorda que els ciutadans poden donar a conèixer els incidents que es produeixen a la ciutat: l’usuari s’ha de descarregar l’aplicació Sabadell Espai Públic i registrar-se omplint dades bàsiques. Així, podrà seleccionar el tipus d’incidència que vol denunciar, apuntar la seva ubicació mitjançant la geolocalització i enviar la informació.

També hi ha la possibilitat d’adjuntar una fotografia. Un cop fet el procés, es rebrà un missatge electrònic que confirmarà l’enviament.

Comentaris
To Top