Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia tampoc reacciona amb el canvi de tècnic (24-25)

El porter banyolí Roger Portas es va fer un gegant pels graciencs / Lluís Franco

Sense l’efecte revulsiu. Una altra oportunitat desaprofitada pel Gràcia en el debut de Cesc Borrell en la direcció de l’equip. Més que resignació, aquest cop el partit va acabar amb empipament general perquè la suma de detalls en contra va ser considerable i va tenir una incidència decisiva en el marcador. Empipament també el que mostrà Cesc Borrell en el temps mort que va sol·licitar en el minut 23 de la 2a part perquè, després de capgirar un marcador sempre advers fins aleshores i establir el 19-17, en un tres i no res la defensa gracienca va perdre fermesa defensiva i va rebre el parcial 2-6 que el va posar contra les cordes (21-23).

De fet els primers compassos de l’enfrontament van ser una mostra del que vindria. Un Gràcia entregat, motivat, ben disposat i intens en la contenció, però, com en les darreres jornades, massa perdonador en les ocasions que va generar. Podem començar pels tres llançaments consecutius de 7 metres no transformats, amb l’agreujant que el tercer (minut 12) va fregar el front del porter i els àrbitres van mostrar targeta vermella a Quim Vaillo, el llançador, de manera que el conjunt verd-i-blanc quedà sense una de les peces importants. Després de passar pel descans (11-13) podem seguir amb els tres contracops que es van desfer a mig a camí per pèrdua de pilota i acabar amb les dues possessions per poder salvar almenys un punt, ambdues frustrades per les aturades del porter banyolí Roger Portas, el jugador més determinant en la victòria visitant per la seva destacada actuació.

Com se sol dir, al Gràcia li toca seguir treballant alhora que el Banyoles, encara amb l’aigua al coll, s’aferra amb més força al flotador. El més beneficiat és l’altra representant sabadellenc, el Creu Alta Sabadell Handbol, que va aconseguir una victòria molt treballada a la pista del cuer Palautordera. L’equip de Sergi Cifré va haver d’esprémer totes les seves virtuts perquè els locals, tot i estar gairebé descendits, van plantar cara, com demostra el 15-16 del descans. A la represa l’equilibri es va mantenir fins als minuts finals quan els arlequinats van mostrar un major encert per decantar la balança (29-33) i situar-se a només un punt de l’OAR amb un partit pendent. Evitar l’antepenúltima plaça és important per si es produeix un probable descens català de la Divisió d’Honor Plata. Pot ser un duel fratricida.

Més a prop

El femení gracienc, en canvi, va fer la feina. Nou pas ferm que el deixa a tocar la permanència a falta de 6 jornades. La victòria aconseguida contra l’Almassora, tot i ser el cuer, no va ser fruit de la debilitat del rival sinó d’una altra actuació coral i convincent a la recerca del preuat objectiu. Un cop més cal fer esment a l’intens treball en la contenció i en la porteria que va permetre minimitzar la perillositat de Iuliana Bivolaru i Ana Brenes, les dues jugadores amb més capacitat golejadora del conjunt visitant. Marina Tomàs (10) i Clàudia Marrugat (5) van liderar l’aspecte ofensiu d’un Gràcia que va agafar aviat davantera i que la va situar amb un marge de 6 gols (13-7) a 5 minuts del descans. La reacció de l’Almassora, però, el va escurçar la meitat amb l’avís que encara es mantenia dins el partit (14-11).

Una acció ofensiva del conjunt gracienc / Lluís Franco

Tot i que el Gràcia va recuperar els 6 d’avantatge amb el parcial 3-0 (17-11), el joc del gat i la rata no va cessar. El següent 0-4 va avivar la incertesa (17-15), però només per uns instants, ja que la resposta de les verd-i-blanques no va poder ser més contundent i demolidora en situar el 25-17. Amb el partit resolt, poc va importar que l’Almassora maquillés una mica el marcador (27-22).

Publicitat
Comentaris
To Top