Publicitat
Ciutat

El Col·legi de l'Advocacia reclama vacunar els lletrats com a col·lectiu prioritari

L'edifici que ha d'albergar els nous jutjats a Sabadell / CEDIDA

El Col·legi de l'Advocacia de Sabadell (ICASBD) reclama que s'incloguin els lletrats entre els col·lectius de vacunació prioritària, com és el cas dels membres dels cossos i forces de seguretat, dels professors o dels sanitaris. Reivindiquen que és una mesura necessària perquè els professionals de l'advocacia puguin exercir la seva tasca amb totes les garanties sanitàries i, d'aquesta manera, aconseguir "una correcta assistència jurídica i una veritable tutela judicial dels ciutadans".

L’ICASBD elevarà formalment aquesta reivindicació a les autoritats sanitàries, tant autonòmiques com estatals, amb l’objectiu que es pugui vehicular de manera immediata.

“Davant l’actual situació de risc i exposició innecessaris dels nostres professionals, esdevé crucial que l’advocacia tingui la consideració de col·lectiu de vacunació prioritària”, ha manifestat la degana de l'ICASBD, Eulàlia Barros, qui posa l’accent en totes les actuacions lletrades que es porten a terme diàriament tant en seu policial com judicial i que, per les seves característiques, requereixen la presència física d'advocats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top