Publicitat
Ciutat

Junts tornarà a presentar una moció en suport a Pablo Hasél

El raper Pablo Hasél, a punt d'entrar al vehicle dels Mossos d'Esquadra / ACN

Junts per Sabadell tornarà a presentar una moció en suport al raper Pablo Hasél, després que el debat sobre el cas del raper lleidatà acabés en una forta discussió a la Junta de Portaveus i no s’aprovés demanar-ne l’indult.

La tensió va esclatar després de molts retrets entre grups municipals. La proposta per demanar l’indult del lleidatà no va prosperar, ja que Junts per Sabadell va decidir abstenir-se, després d’una enorme crispació amb altres forces polítiques. La portaveu del grup municipal explicava que sempre han donat suport a Hasél, però que el fet de no votar va ser un gest de protesta per les formes i els missatges que es van mostrar durant el debat.

La portaveu Lourdes Ciuró justificava la seva decisió: “Debats d’aquesta naturalesa s’han de portar amb actituds democràtiques. Es va fer apologia del terrorisme i blanqueig del feixisme”, diu sobre la Crida i Ciutadans, respectivament. Per això, va voler aparcar el debat i fer-lo més endavant.

En aquest sentit, la formació ha demanat al govern municipal que es construeixi entre totes les forces municipals “una forma ètica pels debats més sensibles“. La Crida acusava Junts de “posar-se del costat dels que justifiquen la vulneració de drets”. ERC criticava que Ciuró s’alineï “amb el bloc del 155” i no permeti que Sabadell rebutgi l’empresonament del raper.

Publicitat
Comentaris
To Top