Vallès

Els alcaldes de Castellar i Sant Llorenç demanen més Mossos els caps de setmana

La B-124 uneix Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall
La B-124 uneix Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall / LL. FRANCO

Els darrers caps de setmana s’han format embussos intensos a la carretera B-124, que uneix Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall. El volum de trànsit ha augmentat coincidint amb el confinament comarcal. També els accidents, xifrats en una desena en els darrers dies.

És arran d’aquesta situació que els alcaldes de Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall, Ignasi Giménez i Joan Solà, respectivament, demanen més control als Mossos d’Esquadra. Ho han fet a través d’una carta enviada a la Generalitat.

El tram de carretera on demanen més presència policial és la porta d’accés al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. Molts vallesans hi busquen alternatives per gaudir del cap de setmana sense sortir de la comarca.

Entre els accidents dels darrers dies, destaquen dos xocs frontals quan van tenir lloc el cap de setmana passat. A la carta enviada als Mossos, els dos batlles assenyalen que no solament s’ha intensificat el trànsit en aquest tram, sinó que també s’ha pogut apreciar un nombre significatiu d’autocaravanes i furgonetes que pugen a Sant Llorenç Savall a pernoctar.

A banda de demanar que la Generalitat interposi operatius policials per controlar el trànsit a la B-124, entre Castellar i Sant Llorenç, Ignasi Giménez també reclama controlar la C-1415, que uneix el municipi del qual és alcalde amb Terrassa.

“Necessitem que els cossos de la Generalitat, Mossos i Agents Rurals, estiguin amatents al trànsit de la carretera i vigilin el medi natural”, demana el regidor castellarenc Pepe Leiva

Comentaris
To Top