Ciutat

El Club de Tennis Sabadell entrega 200 kg d’aliments a Càritas

El president del Club de Tennis Sabadell, August Serra, i la presidenta de Càritas Sabadell, Rosa Roig / CEDIDA

El Club de Tennis Sabadell va aportar ahir prop de 200 quilograms d’aliments al Servei d’Acollida de Càritas. L’entitat esportiva ha recollit deu caixes de menjar gràcies a la seva campanya “Tennis vs. La Fam” promoguda el passat mes de febrer, i a través de la qual els socis del club han pogut contribuir a aquesta tasca social. El president del Club de Tennis Sabadell, August Serra, ha estat l’encarregat lliurar els aliments a la presidenta de Càritas, Rosa Roig.

En l’actualitat, unes 35 persones acudeixen diàriament al Servei d’Acollida, que gestiona l’organització social cada matí a la seva seu al carrer de Duran i Sors. Allà troben un espai d’acollida, servei de dutxa i higiene personal, roba neta i un esmorzar calent. Des de Càritas afirmen que durant el 2020 han estat unes 350 persones que han fet ús d’aquest servei. A més, agraeixen la feina dels tècnics de l’entitat i el “nombrós” equip de voluntaris que els ajuden.

Dit això, August Serra ha indicat que el Club de Tennis Sabadell ja fa “molts anys” que col·labora amb diferents associacions del tercer sector. “Desitgem que aquesta acció alleugi una mica el delicat moment que està patint molta gent del nostre entorn”, ha afegit.

Comentaris
To Top