Publicitat
Oci i cultura

Fina Miralles, ara a La Casa Elizalde de Barcelona

Miralles, a l’estrena de la seva retrospectiva al Macba, el 2020 / ACN

Fina Miralles continua en ratxa. El reconeixement que està gaudint la veterana artista sabadellenca a Barcelona des de fa un any és excels. A la seva participació en una mostra al CCCB, es va afegir després la magnífica exposició retrospectiva Fina Miralles. Paraules Fèrtils 1972-2017 a tota una institució moderna Macba. Ara, la mostra es trasllada al Centre Cultural La Casa Elizalde de Barcelona i es representarà del 8 al 31 de març.

Una segona oportunitat per veure-la, per a aquells que no van poder anar al Macba. Es tracta d’una adaptació de l’exposició produïda pel Museu d’Art de Sabadell l’any 2018, que es va fer amb motiu de l’edició en quatre volums de l’arxiu Miralles, per part de la Fundació Ars i la pinacoteca. El comissariat és a càrrec de Maia Creus i Pilar Bonet.

Publicitat
Comentaris
To Top