Publicitat
Ciutat

El Taulí torna a permetre les visites per la millora de la pandèmia

La millora de la situació epidemiològica al Parc Taulí ha permès tornar a visitar pacients ingressats

Un pacient ingressat a l'UCI del Taulí per coronavirus / VICTÒRIA ROVIRA

La millora de la situació epidemiològica també al Parc Taulí ha permès a la direcció reobrir les visites als pacients hospitalitzats des d'aquest dilluns, 8 de març. En tots els casos sempre haurà d’entrar la mateixa persona.

A hospitalització de l’edifici Taulí, Albada i VII Centenari es permeten les visites de 13 h a 14 h. En aquests casos, si el llit és parell, la visita només es pot fer en dia parell i si és senar, en dia senar. A les UCIs hi ha diferents horaris: de 13 h a 14 h a l’UCI i el Mòdul C del Frontal Gran Via; al Frontal Mòdul A, de 12.30 h a 13.30 h; al Mòdul B, de 14.30 h a 15.30 h, i a Semicrítics, de 13.30 h a 14.30 h. Tant a la quarta planta de l’edifici Taulí com a Urgències es mantenen prohibides les visites.

Actualment, al Taulí hi ha 73 pacients ingressats per la Covid-19, 53 dels quals a planta i 20 a l’UCI. El descens ha estat sostingut entre el passat 27 de gener i ahir, en què es va registrar un pacient més respecte al dia anterior.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top