Ciutat

Les botigues de Ca n'Oriac guanyen espai als carrers per ser més visibles

/ CEDIDA

Rebaixes al carrer per estar més a prop de la gent i guanyar visibilitat. La campanya, que ha impulsat l’associació Ca n’Oriac Comerç, ha aconseguit donar més visibilitat a les botigues que han volgut instal·lar les seves parades a l’espai públic simulant un mercat ambulant. Més visibilitat i més vendes.

Nieves Peiró, propietària de Lencería Nieves, va aconseguir multiplicar per tres (+300%) les seves vendes el primer dia de campanya. “Els clients no busquen el producte, se’l troben de cara. I això estimula les vendes”, destaca la comerciant. La seva botiga està ubicada a una galeria comercial de l’avinguda de Matadepera i gràcies a les xarxes socials, el boca-orella i aquestes campanyes que s’organitzen –generalment– alguns caps de setmana a l’any ha aconseguit fidelitzar la clientela.

“La campanya funciona, són els mateixos comerciants qui ens demanen poder sortir”, sosté Miguel Tello, president de l’associació Ca n’Oriac Comerç. Per això, puntualment es demana permís a l’Ajuntament de Sabadell (ara també al Procicat) per poder instal·lar-se a la via pública. La campanya generalment coincideix amb la temporada de rebaixes “perquè l’impacte sigui més gran”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top