Diners

System Action aposta per l’‘e-commerce’ a través de Zalando

La marca de roba de capital sabadellenc fa un salt més / CEDIDA

La marca de moda de capital sabadellenc System Action vol prémer l’accelerador de les seves vendes on-line, i per això a partir del mes de maig estarà present al panorama de vendes a 14 països d’Europa de forma digital. Ho farà a través d’una col·laboració amb la plataforma Zalando, amb la qual espera créixer d’un 10% a un 20% les vendes per web. Es tracta d’un creixement de grans dimensions tenint en compte que la venda on-line de System Action està disponible únicament des de fa dos anys, remarquen des de la firma.

La marca no només preveu bones notícies en l’àmbit digital en l’any del seu 35è aniversari, sinó que també celebra nous espais físics, com el del febrer passat a Sants: una botiga híbrida on combina noves col·leccions amb un espai outlet. A més, aquest 8 de març va obrir el seu primer establiment a Lleida, i es troba treballant amb El Corte Inglés per obrir tres nous punts de subministrament. Entre aquests nous espais es trobarà la primera botiga de System Action a Portugal, que ha d’ubicar-se als grans magatzems espanyols de Lisboa. Es tractarà del segon punt de venda internacional després d’obrir una botiga a Andorra el passat mes de novembre. Finalment, també espera noves obertures a grans magatzems d’Alacant i Madrid el pròxim mes de maig.

D’altra banda, System Action celebra els seus 35 anys amb el llançament d’una línia de moda per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys. Ja es pot adquirir a botigues com la del barri de Gràcia, la de Badalona o la seva plataforma d’e-commerce.

Comentaris
To Top