Ciutat

Intervenció de més d’un miler de plantes de marihuana al barri de Gràcia

Plantació intervinguda al barri de Gràcia / Policia Sabadell

La Policia Municipal va intervenir 1.029 planes de marihuana al barri de Gràcia, aquest dimecres a les 11 h. El cos policial havia començat una investigació, dies enrere, arran de la denúncia de diversos veïns, que de diversos indicis que apuntaven que hi havia una plantació a la zona.

Després de fer els esbrinaments pertinents, dimecres es va dur a terme un dispositiu de vigilància per la zona, que va permetre identificar l’habitatge amb la plantació. Es va procedir a l’entrada del domicili, on van confiscar les 1.029 plantes, que es trobaven repartides en cinc habitacions.

Així mateix, es van fer les gestions oportunes amb Endesa per un possible delicte. Es van instruir diligències judicials al responsable de l’habitatge per un presumpte delicte contra la salut pública i per defraudació elèctrica.

En l’operació, van intervenir-hi tres unitats de la Policia Municipal.

Comentaris
To Top