Diners

Emprenedores Teixint Sabadell promou una xarxa per a les dones que emprenen

La junta directiva d'Emprenedores Teixint Sabadell, en una fotografía d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

L’emprenedoria entre dones ha de tenir com a element fonamental la xarxa. És la idea que van voler desenvolupar des de l’associació Dones Emprenedores Teixint Sabadell, i la seva taula rodona Dones, Emprenedoria i Reinvenció, celebrada aquest dimecres 10 de març de forma telemàtica. “Volem fer xarxa i acompanyar-nos en aquest emprendre en femení”, explica Aida Gallego, membre de l’entitat i moderadora de la xerrada telemàtica. De fet, explica que “moltes vegades ens trobem que en altres espais sobre emprenedors no hi ha tantes facilitats” i per això remarquen la necessitat d’una xarxa d’emprenedoria femenina que tingui en compte horaris conciliables i facilitats per a la criança. Alhora, explica que la taula rodona va voler reflexionar sobre que l’emprenedoria “a vegades la planeges, a vegades t’atrapa i a vegades sorgeix”.

Aquesta emprenedoria sobtada concorda amb el cas de la fisioterapeuta sabadellenca Marta García, assistent a la conferència, que va veure com els seus serveis a nens i adults es veien interromputs per la pandèmia i “ens vam haver de reinventar” oferint exercicis i cursos a través de les xarxes socials. Ara, aquests cursos telemàtics es venen a tot el món. “M’he reinventat tantes vegades que em fa por quedar-me quieta”, diu. Un cas similar és el d’Anna Buxó, també assistent i directora de l’escola EFAB Núria Vilella, que va haver d’agafar la direcció del centre sobtadament per jubilació.

Anna Buxó: Ensenyar, una vocació que sempre atrapa

Comentaris
To Top