Diners

Pekatherm entra amb força al mercat turc

Pekatherm, fabricant de productes de “calor tèxtil”, dedicats a la cura i benestar personal, ha acordat la venda dels seus productes a 2.600 farmàcies i 140 ortopèdies i clíniques de Turquia. El tracte suposa un important pas per a l’empresa de Cerdanyola del Vallès, que començarà a proveir el 2021 els seus articles, a aproximadament 20 botigues en línia.

En concret, aquest primer enviament constarà d’elements com cobrellits elèctrics, guants, coixins i embenats tèrmics. La negociació ha comptat amb el suport de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, Acció, a través de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Istanbul.

Carlos Rodrigues, director comercial de Pekatherm, explica que “Turquia és un mercat complicat perquè és molt tancat, però molt interessant perquè és un gran consumidor de productes com els nostres”. A més, afegeix que tot i que el seu mercat és bo al país, “la nostra marca és nova per a ells, i poder entrar-hi de la mà de les principals cadenes i plataformes digitals és un gran pas”.

Comentaris
To Top