PATRIMONI DE SABADELL

Reflexos nocturns de l’Eix Macià

Va ser un amor a primera vista. Quan fa tres anys van convidar el sabadellenc Dídac Fernández a fer una sortida per fer fotos de nit, l’experiència li va “encantar”.

El que més li agrada d’aquest tipus de fotografies és aconseguir colors vius i intensos, en part gràcies a la tècnica de la llarga exposició, que busca aconseguir que, tot i ser de nit, l’objectiu de la càmera capti el màxim de llum possible.

En el cas de la imatge de l’Eix Macià que hi ha sobre aquestes línies, Fernández explica que “busca totalment el reflex de l’edifici a l’aigua”. La cascada, els edificis, el parc..., “l’Eix Macià dona joc”, apunta.

Aquest fotògraf aficionat, com es defineix ell mateix, ha après tot el que sap gràcies a les sortides que sol fer el cap de setmana i a veure tutorials d’Internet, així com seguir referents a les xarxes socials.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top