Ciutat

L’Ajuntament treu el mòdul central de l”skate park’ per seguretat

L’Ajuntament de Sabadell ha retirat el mòdul central de l’skate park, l’únic de la ciutat i situat al Parc Catalunya, per garantir la seguretat dels usuaris i assegura que està treballant per renovar aquest equipament. Fonts municipals expliquen això s’ha fet després de veure que el mòdul estava trencat i era impossible reparar-lo.

Tanques de seguretat a l”skate park’ de Sabadell, al Parc Catalunya, aquest dijous / LLUÍS FRANCO

Usuaris de la instal·lació han mostrat la seva indignació a aquest diari perquè consideren que l’Ajuntament els ha deixat sense la part més important de l’equipament.

Anys reclamant-ne un de nou

El 5 de novembre del 2019 el ple municipal va aprovar per unanimitat una moció presentada per ERC i Ciutadans per construir un nou skatepark al mateix lloc que l’actualLa proposta partia de la pressió dels usuaris, que fa anys que denuncien la degradació de l’espai i reclamen que es refaci incorporant nous elements. El text de la moció afegia que s’escoltarien les demandes de l’agrupació d’usuaris Skatepark Sabadell. De fet, una campanya a Internet va recollir 1.025 signatures de suport a la petició per crear un nou skate park a Change.org.

D’altra banda, el pressupost del Govern per aquest any 2021 inclou una partida de 190.000 euros per construir un nou skate park al Parc Catalunya, però a dia d’avui el consistori no concreta quan farà aquesta inversió.

MAPA: Obres al costat de casa? Les inversions de l’Ajuntament de Sabadell per al 2021

Comentaris
To Top