Oci i cultura

Arriba la quarta onada, però aquesta és cultural

Espai Cultura de la Fundació 1859 /VICTÒRIA ROVIRA

Tan cert és que la vida cultural s’ha alentit per culpa de les restriccions, com que el sector expositiu és el que millor ho ha pogut esquivar. 

Les inauguracions s’acumulen a Sabadell. La darrera, la mostra Llorenç Ugas Dubreuil. Tot el que no mires desapareix, que es podrà visitar al Museu d’Art fins al 27 de juny. La mostra d’Ugas (Sabadell, 1976), forma part del cicle Art/Imatge, un projecte de recerca i difusió dels creadors locals que tenen la imatge com a protagonista dels seus treballs. En el marc d’aquest cicle ja es va exhibir, l’any passat, la mostra Tot és fum, de Lluís Campmajó.

Així mateix, l’Acadèmia de Belles Arts ha renovat tot el seu espai expositor i ha estrenat de forma simultània fins a 3 exposicions de sengles modalitats diferents. ES tracta de CO[VU]S, de l’escultor Gil Gelpi; Mirades, de la dibuixant Maria Moncal, i El Mediterráneo entre luces y sombras, de la pintora Jannat El Harrak. Les exposicions es podran veure fins al 17 d’abril a la Sala 1, Sala Cub d’Assaig i Sala 2, respectivament (de dimarts a dissabte, de 17.30 h a 20.30 h).

‘MontPhoto’

D’altra banda, l’Espai Cultura 1859 ha estrenat l’exposició MontPhoto: Concurs Internacional de Fotografia de Natura, que aplega una selecció de les millors fotografies de l’edició del concurs del 2020, tot tocant àmbits com la muntanya, mamífers, aus, món vegetal, paisatge, món subaquàtic, denúncia ecològica, art en la natura… 

A més, s’hi afegeix la mostra La ciència del joc (inaugurada una setmana abans), amb vocació d’esdevenir exposició permanent dins l’Espai Cultura. Mostra d’una forma molt visual i interactiva com es relacionen el joc i la ciència. 

‘Artesania tèxtil’

Igualment, l’Espai Foc (al soterrani de la botiga Ventura) va renovar a principis de mes les catifes i teixits de l’exposició Artesania tèxtil. El Museu d’Història, per la seva part, també va estrenar el març la mostra Pioneres, en relació amb destacades dones en el món de la política municipal. 

Publicitat
Comentaris
To Top