Ciutat

Els Mossos s'adhereixen a la campanya 'L'Autisme parla, encén la llum blava'

El complex central dels Mossos d'Esquadra de Sabadell / ACN

Diverses comissaries de Mossos d'Esquadra, entre les quals el Complex Central de Sabadell, s’il·luminaran de blau per donar suport a les persones amb trastorn de l’espectre autista i per sensibilitzar la ciutadania sobre les necessitats d’aquest col·lectiu. D'aquesta manera, la policia catalana s'adhereix a la campanya d'àmbit internacional 'L'autisme parla, encén la llum' amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme, que es celebra avui 2 d'abril.

Aquest any es tornaran a il·luminar de blau , la seu de la Direcció General de la Policia a la Comissaria de les Corts i les nou seus de les regions policials. Amb l’encesa de les llums blaves als edificis policials, que es farà de les 21h fins a les 22h, es vol donar suport en la visualització d’aquest col·lectiu. També s’encendran, de manera conjunta i coordinada, les llums prioritaris dels vehicles policials davant de les comissaries seus de les diferents regions.

Finalment, les oficines de relacions amb la comunitat reforçaran els contactes amb les associacions de persones amb trastorn de l’espectre autista TEA referents a nivell Catalunya per tal de col·laborar i participar en els actes que organitzin les entitats territorials.

L’any 2013 els Mossos ja es van sumar a aquesta campanya amb dues accions. D'una banda es van il·luminar de blau comissaries d'arreu del territori i, d'altra banda, les unitats regionals de proximitat i atenció al ciutadà de les diferents regions policials van establir vies de contacte i diàleg amb associacions de persones amb trastorns de l'espectre autista.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top