Diners

Paz Torras obrirà les seves primeres botigues

Paz Torras va comprar l’any 2019 la cadena de roba System Action / LLUÍS FRANCO

Paz Torras fa un pas endavant i començarà a vendre directament al consumidor final. La companyia sabadellenca obrirà per primer cop en els seus cinquanta anys d’història les seves primeres tendes de roba físiques en el sector de la moda ‘retail’ o al detall. En seran un total de set i estaran situades en l’interior dels establiments d’El Corte Inglés a Sabadell, Madrid, Sevilla, Màlaga, la Corunya i Santiago de Compostel·la.

La intenció de Paz Torras és reforçar la seva aposta en moda femenina al mateix temps que experimenta amb un nou enfocament directe cap al consumidor. De fet, la companyia aposta des dels seus inicis per la producció de proximitat i confecciona totes les seves peces en territori nacional. Ara, amb la Covid-19, ha col·laborat amb institucions públiques per a la fabricació de material sanitari i també ha elaborat peces de roba sostenibles en totes les seves col·leccions.

Dit això, la firma sabadellenca opera també amb la marca Andam i amb System Action, la qual va adquirir després que l’empresa entrés en concurs de creditors de manera voluntària. Paz Torras va presentar una oferta en ferm per adquirir la marca i la unitat productiva de System Action, que tenia en el moment de presentar concurs, una facturació d’onze milions d’euros. L’oferta de la tèxtil de Sabadell va significar la continuïtat de l’empresa.

50 anys d’història

Paz Torras va començar la seva marxa el 1969 a Sabadell i a l’inici es va dedicar a la confecció de faldilles. Avui dia, té avui presència en uns 900 punts de venda a Espanya, on concentra el 65% del total de la seva facturació. De fet, la firma té en plantilla a trenta treballadors i està present en països com Alemanya, Grècia, el Regne Unit i Rússia, entre d’altres. L’empresa sabadellenca propietat de la família Paz, amb més de 50 anys d’experiència en el sector tèxtil, va comprar l’any 2018 la cadena barcelonina de roba System Action i va incorporar-la al grup, fet que va empènyer a l’equip directiu a fer un pas ambiciós cap al retail en la resta de marques.

L’any 2020, el Grup Paz Torras va llançar PT Care, la primera solució hidroalcohòlica per higienitzar roba. Amb el know-how adquirit, el grup va decidir al març impulsar aquesta nova línia de negoci healthcare.

Comentaris
To Top