Diners

Robotics ha llançat un fons d’ajudes econòmiques al qual s’han acollit més de 300 empreses

Enric Blanco, director comercial, i David Arderiu, CEO/ CEDIDA

Robotics ha llançat un fons d’ajudes econòmiques al qual s’han acollit més de 300 empreses. La companyia sabadellenca, especialitzada en el disseny i implementació de solucions per a la gestió del temps i la gestió d’equips, ha ofert també, juntament amb VisualTime, una plataforma col·laborativa, una solució gratuïta que permet a les empreses de dos a trenta treballadors portar un registre diari de la jornada laboral dels empleats d’una forma àgil i complint la llei.

Així mateix, Robotics proposa seguidament l’opció VisualTime Portal, que afavorirà el teletreball, ajudarà als usuaris a prevenir les possibles cadenes de contagi en els centres de treball i ajudarà a millorar la comunicació interna entre treballadors. El CEO de Robotics, David Arderiu, explica que la intenció de l’empresa és “ajudar” als seus clients “en aquests moments tan difícils per la pandèmia”. “Des de Robotics sempre hem caminat de la mà dels nostres usuaris, assessorant-los, informant-los sobre els canvis tecnològics i normatius, i ara ho fem encara més, fent costat a aquells que estan passant per una situació complicada, de la qual esperem que es recuperin”, afirma.

Robotics compta amb més de 5000 clients des de pimes a grans multinacionals de més de 125 sectors diferents. Així mateix, la companyia té 70 treballadors en les delegacions de Sabadell, Madrid i València

Comentaris
To Top