Oci i cultura

Visita d’Albert Om i Adrià Aguacil a La Llar del Llibre

La Llar del Llibre acull cada setmana presentacions de llibres / VICTÒRIA ROVIRA

Les llibreries viuen el seu particular conte enrere cap a Sant Jordi. I en el cas de La Llar del Llibre, ho fan amb múltiples presentacions de llibres. 

Aquest dijous serà el sabadellenc Adrià Aguacil qui parli del seu debut literari, La botiga de vides (editat per Animallibres). L’acte tindrà lloc a les 19 h i serà presentat per l’editor de la novel·la, Jordi Martín Lloret.

Divendres serà el torn del popular presentador televisiu Albert Om, qui presenta El dia que vaig marxar (editat per Univers Llibres). Dissabte arriba el contacontes del llibre Etiquetes, de Joan Turu, editat per Bindi Books, i a càrrec de Txell Alujas.

A més, La Llar del Llibre segueix amb els seus clubs de lectura. Avui tindrà lloc el club de Literatura Infantil i Juvenil (LIJ) per a adults, amb Anna Fité; així com la trobada sobre el llibre L’evolució de la Calpurnia Tate, de Jacqueline Kelly, editat per La Galera.

Demà dimecres és el torn Les Dames del Crim, les quals parlaran d’El oscuro adiós de Teresa Lanza, de Toni Hill (editat per Grijalbo).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top