Ciutat

Aixequen 57 nous habitatges a la ronda de Ponent

A l’esquerra, el solar on es construiran 19 habitatges; a la dreta, 38 / LLUÍS FRANCO

La ronda de Ponent guanyarà 57 habitatges a partir de mitjan i final del 2022 amb dues noves promocions d’obra nova que compten amb participació sabadellenca. Així, es posarà punt final a la situació d’abandonament que viuen els dos solars, on encara queden els edificis dels dos concessionaris que hi havia.

D’una banda, al solar del número 72 es farà un edifici de 38 habitatges i 2 locals, amb un aparcament soterrani. De les dues promocions aquesta està més avançada pel que fa als tràmits burocràtics, tot i que les obres no han començat. Es tracta d’una de les primeres promocions que la santcugatenca North Peak fa fora de Sant Cugat i la comercialitza l’empresa de Sabadell Comprarcasa RC Finques. El gerent de la comercialitzadora, Carles Castro, destaca que la ronda de Ponent “és una zona molt ben ubicada entre el Centre i l’Eix Macià”.

Ara mateix s’està tramitant la llicència d’obres del projecte i, en aquest sentit, com passa amb gran quantitat de projectes immobiliaris de Sabadell, Castro lamenta que “l’Ajuntament va molt lent amb les llicències, està trigant quatre vegades més que Terrassa”, on assegura que en qüestió de 3 o 4 mesos pots obtenir-ne una, mentre que a Sabadell es triga 11 mesos de mitjana.

19 habitatges al número 73

Paral·lelament, la promotora barcelonina Alterra Home i la comercialitzadora sabadellenca Zion estan tirant endavant una altra promoció a la ronda de Ponent, 73. En aquest cas hi haurà 19 habitatges i un local a més d’aparcament. El gerent de Zion, Tomàs Algaba, assegura que “estem millorant els espais exteriors, readaptant el projecte a les necessitats postpandèmia”, alhora que treballen perquè el local compleixi els requisits d’un possible llogater que ja ha mostrat interès per instal·lar-s’hi. Aquest juny podria començar la comercialització.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top