Publicitat
Oci i cultura

Sergio Dalma reprèn la gira, que arribarà a La Faràndula a la tardor

Sergio Dalma arriba a l'octubre a Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Sergio Dalma celebrava el passat 2020 els seus 30 anys de carrera en la música amb un projecte en forma de disc i gira anomenat 30… i tantI ningú podia imaginar que passaria tant de temps fins a poder retrobar-se amb els seus seguidors en els escenaris. Ara, reprén la gira que el març passat de 2020 es va veure forçat a interrompre a causa de la pandèmia.

Serà Barcelona la ciutat en la qual reprendrà aquest aniversari. L'Auditori del Fòrum de les Cultures acollirà en una doble sessió aquest 30… i tant  els dies 24 d'abril i 1 de maig. Un públic fidel, que ha conservat les entrades quasi dos anys des de la data inicial.

Sergio Dalma: "Ens hem permès la bogeria de reimaginar cançons"

Les funcions s'han duplicat, adaptant els aforaments a la situació per a poder dur a terme el major nombre de concerts. A Sabadell, la gira arribarà a la tardor. Serà els dies 2 i 3 d'octubre, en un doble concert al Teatre La Faràndula.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top