Publicitat
ESPORTS

La primera de les cinc 'finals' a la Nova Creu Alta

Stoichkov, celebrant els darrers dos gols de l'equip a la Nova Creu Alta / LL. FRANCO

Queden cinc finals a la Nova Creu Alta i la primera serà aquest diumenge (18.15h) davant el Cartagena. Guanyar mantindria vives totes les opcions de permanència, serviria per trencar la mala dinàmica a casa, es donaria un cop d'efecte davant un rival directe i el Centre d'Esports podria acabar la jornada a només un punt de la salvació. Molts al·licients perquè l'equip d'Antonio Hidalgo comenci amb bon peu el repte d'aconseguir cinc triomfs, els necessaris segons els càlculs del tècnic de Canovelles. La gestió de les emocions i la fe seran dos factors clau per afrontar un duel clau amb l'única baixa d'Aleix Coch.

"Són partits bonics de jugar i sabem la responsabilitat que tenim"

El tècnic Antonio Hidalgo va deixar clar a la prèvia del duel davant el Cartagena "la responsabilitat i la fe" de l'equip per afrontar un partit que, segons el de Canovelles, serà clau: "Ser molt fort mentalment durant els 90 minuts en un partit bonic de jugar".

Amb l'única baixa del central tarragoní Aleix Coch, Hidalgo podrà fer i desfer per escollir el millor onze per rebre la visita d'un conjunt que arriba amb diverses baixes sensibles, com la d'Álex Gallar o la del migcentre Datkovic. Tot i això, Hidalgo va treure la calculadora per assegurar que "no hem de ser gaire llestos per saber que hem d'arribar a una xifra aproximada de 47-48 punts. Per tant, ens falten cinc victòries", afirmava.

Rebuda especial

"No hi ha millor moment per guanyar que fer-ho aquest diumenge", va ser la reflexió final del tècnic arlequinat. Ell, tot el cos tècnic i els jugadors tindràn una rebuda especial quan arribin a les instal·lacions de l'Estadi (zona de tribuna) gràcies a la iniciativa de diverses penyes i grups d'animació jove. Això sí, es demana complir amb totes les mesures sanitàries. Una acció de suport que vol esperonar els arlequinats en un partit decisiu.

El Cartagena arriba amb moral després de superar l'Alcorcón (2-1) en un altre duel directe. A més, el tècnic Luis Carrión, tercer de la temporada, recupera el central croat Toni Datkovic, que semblava descartat, i també podrá comptar amb Nacho Gil. En canvi, són baixes segures el terrassenc Àlex Gallar (lesionat) i Andújar (sancionat). L'equip departamenal és el pitjor visitant de la Lliga SmartBank, juntament amb el Lugo, amb només 11 punts fora de casa. Ha guanyat al Toralin i La Rosaleda.

En l'últim antecedent, la temporada 11/12, el Sabadell es va imposar per 3-2, amb gols Aarón Bueno, Lanzarote i Arteaga. D'altra banda, l'àrbitre del duel, l'andalús adscrit al Comitè madrileny, Álvaro Moreno Aragón, va xiular el Sabadell-Las Palmas, l'últim partit que ha guanyat l'equip arlequinat a la Nova Creu Alta (3-1) el mes de novembre de l'any passat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top