Ciutat

L'Aeroport de Sabadell tanca el març amb 5.155 vols (+22,2% respecte 2019)

Una avioneta aterra a l'Aeroport de Sabadell (arxiu) / LLUÍS FRANCO

Signes de recuperació l'activitat aeroportuària a Sabadell. L'Aeroport de Sabadell ha registrat 5.155 operacions durant el mes de març; un 215,5% més que el mateix mes del 2020, el mateix mes que s'havia decretat, per primer cop, el confinament domiciliari. No obstant això, l'activitat ha remuntat respecte el març de fa dos anys, quan s'operava amb normalitat, i ha crescut un 22,2%.

El de Sabadell és un dels aeroports d'activitat no comercial que va comptabilitzar un nombre més elevat d'operacions el març al conjunt de l'Estat, juntament amb Madrid-Cuatro Vientos, amb 6.241 operacions; i Jerez, amb 4.369. Sabadell es converteix en el segon aeroport d'activitat no comercial amb més activitat.

D'altra banda, la mobilitat durant la Setmana Santa als aeroports estigués sota mínims per la pandèmia. A l'aeroport del Prat, l'oferta de vols entre el divendres 26 de març i el dilluns 5 d'abril va ser un 80% inferior en comparació al mateix període de vacances de l'any 2019.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top