Ciutat

La bandera republicana onejarà a l'Ajuntament de Sabadell aquest 14 d'abril

Rèplica de la pancarta del 1931 penjada a l'Ajuntament de Sabadell el 2017 / CEDIDA

La bandera republicana penjarà de l'Ajuntament de Sabadell per commemorar la proclamació de la Segona República Espanyola, aquest dimecres, 14 d'abril, quan farà 90 anys d'aquest fet. Així s'ha aprovat en la Junta de Portaveus. El Govern del PSC i Podem han presentat la moció, amb l'abstenció de la resta de forces polítiques i el 'no' de Ciutadans.

No es penjarà l'estelada

Junts per Sabadell, ERC i la Crida havien demanat que, a banda de la bandera tricolor, es pengés de l'Ajuntament l'estelada i una pancarta amb el lema Visca la República, tal com es va fer el 14 d'abril del 1931. La petició ha estat desestimada.

L'any 2017, amb el Govern quadripartit, la rèplica de la pancarta amb el lema "Visca la República" ja es va penjar de l'Ajuntament de Sabadell.

Rèplica de la pancarta del 1931 penjada a l'Ajuntament de Sabadell el 2017 / CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top