EDITORIAL

Tranquil·litat a les residències

Segurament tots vosaltres, els nostres lectors, recordeu amb el mateix dolor i angoixa que l’equip del D.S. el que ens va tocar viure ara fa un any. Després del desbordament de les UCI i les morts a mitjans de març del 2020, la Covid es va dirigir a les residències. Només durant les primeres setmanes de pandèmia, 154 avis van morir a geriàtrics de la ciutat.

Alguns d’ells van marxar en condicions molt precàries, sense rebre l’atenció mèdica necessària i amb l’únic suport del personal de les residències, que –malgrat la falta de recursos– va ser allà en tot moment. Un any després, recordem tots aquells que ens van deixar i celebrem que, gràcies al procés de vacunació, els geriàtrics ara poden viure més tranquils.

El 93,5% dels usuaris de les residències a Sabadell i el 79,6% del seu personal ja han rebut les dues dosis. Això ha permès no haver de lamentar més morts i hospitalitzacions greus i ha recuperat les visites dels familiars i amics després de mesos d’aïllament. La tranquil·litat de la gent gran, encara que sigui a mitges, també és la nostra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top