Ciutat

Apareixen quantitats abundants d’amiant a l’antic dipòsit municipal

Gran quantitat d'amiant a l'antic dipòsit municipal / VICTÒRIA ROVIRA

Diverses plaques ondulades i un dipòsit d’aigua d’amiant han aparegut en els darrers dies a l’abocador il·legal, que des de fa diversos mesos hi ha a l’antic dipòsit municipal. A més d’aquest material, greument perjudicial per a la salut si està deteriorat, hi ha restes de material d’obra i jardineria, nombrosos pneumàtics i cablejat elèctric.

No és descartable que, tal com succeeix a l’altre abocador il·legal que hi ha a la ciutat, a sota del pont de la carretera B-140 al seu pas pel riu Ripoll, a tocar de Sabadell, al bell mig del Parc Fluvial del Ripoll, s’estigui davant d’una empresa o diverses empreses en una situació irregular i aprofitin aquests espais naturals per abocar-hi deixalles.

/VICTÒRIA ROVIRA

Tot i estar clausurat per part de l’Ajuntament des de fa diversos anys, alguns individus han mogut les barreres New Jersey i han esberlat la tanca, fet que ha permès que avui en dia es converteixi en un abocador habitual de diverses deixalles de tota mena.

/VICTÒRIA ROVIRA

/VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top