Oci i cultura

Pura Ceba també treu llibre per Sant Jordi

Cartell promocional / DS

Talment fossin una editorial, Pura Ceba publica la seva novetat per aquesta diada de Sant Jordi de 2021. Tot i que per ara, no se’n coneixen massa detalls. Se sap que el títol es diu Recull complet del pensament il·lustrat terrassenc, de forma que s’intueix per on van els tirs. Està signat per l’autora Filomena Martorell i recull històries d’entre el segle el XVIII i el XXI.

“És cert que han acabat rebent els terrassencs… Però perquè ens calia buscar algú. No cal donar-los gaire importància”, expliquen des de l’entitat. I afegeixen: “Terrassa no mereix el nostre odi, només la més subtil de les mofes”. 

L’entitat confirma que el llibre ja estarà a la venda la setmana vinent a les llibreries de Sabadell. Tot i això, també volen que arribi “a les biblioteques de Terrassa i a Amazon”. A parer seu, Recull complet del pensament il·lustrat terrassenc és un llibre per lluir al parc de Vallparadís o regalar als coneguts egarencs. “Sabem que no deixarà ningú indiferent”.

Homenatge a la Colla

Aquest llibre també és un petit homenatge a la Colla de Sabadell, asseguren des de Pura Ceba. “Primer perquè hem intentat inspirar el seu disseny en l’editorial La Mirada, però sobretot perquè l’edició de llibres era un dels grans temes de la Colla”, assenyalen.

No és el primer llibre que editen. Ja l’hivern del 2019 van publicar Tira-me-la, al voltant de la tradició del popular joc del Quinto a Sabadell. 

La guia pràctica del Quinto de Sabadell, en forma de llibre

Tampoc han estat assegut, al 2020. Al març presentaven les cebojis pel telèfon mòbil, al maig el mallot ciclista inspirat en la comarca, a la tardor treien les mascaretes amb el seu logo i per Nadal muntaven la seva propia sastreria per oferir camises a mida i personalitzades (en col·laboració amb Hugo Dax).

Comentaris
To Top