Diners

La Cambra impulsarà les ‘startups’ tecnològiques amb Conector

Ramon Alberich i Isabel Martínez, a la presentació i signatura de l’acord de col·laboració
Ramon Alberich i Isabel Martínez, a la presentació i signatura de l’acord de col·laboració / CEDIDES

Donar suport a les empreses de recent creació en el sector tecnològic -que han de jugar un paper fonamental en el futur de la nostra economia- és l’objecte de l’acord de col·laboració que han signat el president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich, i la consellera i sòcia-fundadora de Conector, Elisabet Martínez, amb una vigència de tres anys.

A partir d’ara, la Cambra, corporació que defensa els interessos del comerç i la indústria de la demarcació, i Conector, acceleradora de ‘startups’ especialitzada en fase ‘seed (llavor), treballaran conjuntament per ajudar a noves empreses de l’àmbit tecnològic a impulsar el seu creixement i a assolir una major visibilitat en el mercat, mitjançant la intervenció de mentors experimentats.

L’acord, segons explica Ramon Alberich, s’inscriu en el repte de crear un ecosistema tecnològic i empresarial de referència a Sabadell. “Estem convençuts que posar en contacte empreses consolidades i emprenedors per treballar  conjuntament, només pot portar benefici per al conjunt de la nostra demarcació”.

Experiència exportable

“És un orgull -remarca Elisabet Martínez- poder treballar de manera conjunta amb la Cambra, ja que és la meva ciutat i sempre em sembla interessant poder unir la innovació de l’ecosistema emprenedor amb el teixit empresarial de la ciutat. A més, és una experiència que esperem que es pugui exportar a altres cambres”.

Lalo García, co-CEO de Conector, s’expressa en aquests mateixos termes, avançant algunes de les accions previstes per al 2021, com la primera trobada entre emprenedors i mentors el mes de juny i l’anomenat Demo Day, el desembre, jornada durant la qual els emprenedors podran presentar, de la mà de Conector, els projectes desenvolupats al llarg de sis mesos amb l’ajuda dels mentors, a banda de cercar finançament per als mateixos projectes.

Conector Startup Accelerator, companyia creada l’any 2013 per un grup de coneguts empresaris (entre ells Marc Vidal o Risto Mejide), ha col·laborat amb start-ups com Glovo, Kompyte o Meller. Ofereix tota mena de serveis relacionats amb el desenvolupament de les start-ups (formació, acolliment, suport i assessorament…) i els facilita accés a finançament empresarial.

Comentaris
To Top