Diners

Neix BStartup Green, nou programa d’inversió del Banc Sabadell amb la finalitat de finançar noves empreses sostenibles

/ CEDIDA

El Banc Sabadell (BS), a través de BStartups, facilitarà el finançament necessari per tirar endavant projectes de sostenibilitat ambiental d’empreses de nova creació. En la primera edició del programa BStartup Green, tres projectes a tot Espanya rebran una inversió de 100.000 euros cadascun.

El BS és un referent en el finançament de ‘startups’ de base tecnològica, mitjançant el programa BStartup i els vehicles d’inversió BStartup 10, Sabadell Venture Capital i InnoCells.

Amb BStartup Green, posa a l’abast de joves empreses innovadores i tecnològiques un instrument per impulsar projectes de sostenibilitat ambiental en fases ‘pre-seed’ i ‘seed’ (llavor); projectes que han d’abastar la transició energètica, la indústria 4.0, les Smart cities i l’economia circular.

Un grup d’experts donarà suport a l’equip de BStartup en la selecció de les empreses, que tenen de termini fins el proper 9 de maig per presentar els seus projectes.

Comentaris
To Top