Ciutat

Junts proposa habilitar espais per a patinadors mentre no arribi l”skatepark’

Obres a l'skate park de Sabadell, al Parc Catalunya / LLUÍS FRANCO
Obres a l''skatepark' de Sabadell, al parc de Catalunya / LLUÍS FRANCO

Mentre no finalitzi la construcció de les noves instal·lacions de l’skatepark del parc de Catalunya, Junts per Sabadell proposa que s’habilitin plataformes temporals per patinar en alguna zona de la ciutat. D’aquesta manera, afirma la portaveu del grup municipal, Lourdes Ciuró, es trobaria un espai perquè els practicants d’aquesta disciplina no haguessin d’utilitzar el mobiliari urbà per patinar, la qual cosa genera molèsties veïnals.

“Actualment, l’skatepark del parc de Catalunya encara no està preparat per ser utilitzat, i això ha fet que molts patinadors de la ciutat utilitzin mobiliari urbà per practicar aquest esport”, afirma la portaveu juntaire. Apunta que els skaters sabadellencs utilitzen escales, rampes i baranes de l’espai públic per manca d’una instal·lació segura i disponible. En culpa l’anterior Govern, al qual acusa de no haver dotat de cap espai adequat els patinadors en 4 anys.

D’altra banda, Ciuró adverteix que molts veïns es queixen de la contaminació acústica i la inseguretat a la via pública que aquesta pràctica comporta. “Diversos ciutadans ens traslladen l’angoixa amb què viuen la situació, tant pel soroll que pateixen els veïns de l’entorn on es practica, com pels ciutadans que asseguren caminar insegurs en aquells punts de l’espai públic on es tendeix a patinar”, afegeix. És per això que Ciuró demana trobar una sortida equilibrada i justa per a totes dues parts.

Reclamen un nou ‘skate park’ pel deteriorament de l’actual

Comentaris
To Top