Publicitat
Ciutat

El Govern manté el confinament comarcal a partir de dilluns

Control policial / Mossos d'Esquadra

El Govern ha decidit finalment mantenir el confinament comarcal a partir del proper dilluns, que és quan vencia l'última resolució, segons ha pogut saber l'ACN.

Tot i que hi ha hagut debat sobre si obrir el confinament per vegueries o regions sanitàries, finalment s'ha decidit optar de moment per mantenir la situació actual i se seguirà estudiant en els propers dies.

Diverses veus havien reclamat ampliar el confinament, entre ells diversos alcaldes de l'Ebre, del Pirineu o la mateixa alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. També alguns consellers de JxCat s'havien posicionat en aquest sentit, com ara la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, o el d'Interior, Miquel Sàmper.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top