Ciutat

Rep les notícies del Diari de Sabadell a través de WhatsApp

El Diari de Sabadell vol acostar-se, encara més, als seus lectors per mantenir-los informats sobre les claus de la ciutat. És per això que posa en marxa un nou canal de WhatsApp per fer arribar tota l’actualitat als sabadellencs, les notícies més rellevants d’última hora. Una via directa i gratuïta a través del mòbil.

Com em subscric?

És molt senzill. Només has de seguir els següents passos:

  1. Afegeix a l’agenda de contactes del teu telèfon el número del D.S. En Línia, el 682 146 542 i guarda’ns com a Diari de Sabadell.
  2. Obre l’aplicació de WhatsApp, actualitza la llista de contactes i busca Diari de Sabadell.
  3. Envia’ns un missatge al xat de WhatsApp amb la paraula ALTA.

Nosaltres t’afegirem en el nostre canal de difusió de WhatsApp, on rebràs, dosificades, les notícies més rellevants per estar informat sobre Sabadell, de forma instantània i gratuïta. Els usuaris que vulguin podran deixar de rebre les notícies enviant-nos la paraula BAIXA.

Què fareu amb les meves dades?

Enviar-te les notícies, i prou. Les dades personals quedaran recollides a la base de dades del Diari, tal com explica el nostre avís legal.

Quan rebré la primera notícia?

Tan aviat com t’incloguem a la nostra llista de difusió. Per tant, poden passar unes hores.

D’altra banda, per qualsevol incidència, queixa o suggeriment també ens pots contactar a través de l’adreça [email protected].

El D.S. En Línia (682 146 542) és el nostre número de telèfon mòbil, de manera que a part de rebre les notícies per WhatsApp, també el pots fer servir per avisar-nos de notícies o fer-nos algun comentari, crítica o suggeriment. I si ens ho demanes, t’enviarem els cebojis, les emoticones més sabadellenques!

Comentaris
To Top