Ciutat

Arriben els ‘stickers’ més sabadellencs a WhatsApp: les ‘cebojis’

Els nous 'stickers' sabadellencs / ALBERT SEGURA

Si l’emoticona de la ceba era el més top que podíem trobar a WhatsApp en clau sabadellenca, a partir d’ara tenim un nou al·licient per enviar-nos missatges amb els nostres conciutadans: arriben els stickers que sabadellenquitzaran definitivament els telèfons mòbils de tota la ciutat, les cebojis.

Es tracta d’una creació del col·lectiu local Pura Ceba, que ha convertit la tendra careta clàssica de l’smiley en una ceba amb cara, literalment, i amb totes les emocions que se’ns puguin passar pel cap: des de l’enamorament fins a la plorera, passant per la que llegeix el Diari de Sabadell.

Podeu descarregar-vos els vostres cebojis enviant un missatge al número de WhatsApp del Diari: 682146542.

Arriben les ‘cebojis’, les emoticones en clau sabadellenca / PURA CEBA

Comentaris
To Top