Ciutat

Espectacular accident al Centre d'una conductora que triplicava la taxa d'alcoholèmia

Cotxe bolcat al Centre de Sabadell / POLICIA MUNICIPAL

Una conductora de 55 anys va perdre el control del seu cotxe i va xocar aquest diumenge a la tarda contra un turisme estacionat, al carrer d'Unió, 91 (Centre). El seu vehicle va quedar completament del revés, amb els vidres trencats. S'hi van desplaçar dues dotacions de Bombers, dues unitats del SEM i tres unitats de Policia Municipal.

En arribar, els agents van realitzar la prova d'alcoholèmia a la conductora, qui va donar positiu amb un resultat orientatiu de 0,87 mg/l (la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l). La conductora va resultar ferida lleu i va ser traslladada a l’Hospital Parc Taulí.

Es van instruir diligències judicials contra ella per un presumpte delicte contra la seguretat vial, per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top