Diners

La recuperació del mercat permetrà a Fluidra créixer un 15% aquest exercici

Eloi Planes, president executiu de Fluidra / ACN

La recuperació dels mercats, gràcies al desplegament de la vacuna de la Covid-19, permetrà a Fluidra, líder mundial en piscina i wellness, consolidar el seu creixement. La companyia sabadellenca preveu augmentar les vendes un 15% i els guanys en efectiu per acció un 25% aquest any.

La seva fusió amb la nord-americana Zodiac ha generat una gran activitat comercial en els darrers anys, malgrat la crisi i la pandèmia, i ha disparat les seves expectatives, com va quedar palès en la Diada de l’Inversor.

Fluidra ha convocat la seva junta general ordinària per al pròxim 6 de maig, en format telemàtic. A banda de presentar els resultats del 2020 (tancat amb rècord de vendes i benefici net: 1.488 i 96 milions, respectivament), donarà a conèixer els seus plans de futur, que impliquen accelerar el creixement anual de les vendes per sobre del 6% en els pròxims anys, mitjançant l’increment de la quota de mercat i noves adquisicions.

Un dels reptes de Fluidra, dins de la seva política ESG (objectius mediambientals, socials i de govern corporatiu), és convertir-se en una companyia neutra en carboni el 2027, per la qual cosa ha presentat un pla integral específic (2020-2026).

Segons el president executiu, Eloi Planes, “som un líder global en la nostra indústria, amb una presència geogràfica i proposició de valor única en un sector estructuralment atractiu. Planegem seguir creixent més ràpidament que la indústria, assolint aquest any els objectius fixats per al 2022”. Fluidra, que cotitza a l’Ibex-35 des del 29 de març, opera en més de 45 països a través de marques com AstralPool, Polaris o Zodiac.

Comentaris
To Top